Clorură de magneziu / Sare nigari (500 gr)

Clorura de Magneziu cunoscută şi sub numele de sare nigari, are proprietatea de a coagula proteina din laptele de soia, formând astfel brânza tofu.

Este nevoie de o linguriţă de nigari pentru a coagula 1-1.5 Litri de lapte de soia pentru a obţine brânza tofu.

Ambalaj: 500 gr

Mai multe detalii

Produs nou

15 Lei

În stoc

- +

 
Descriere

Clorura de magneziu (Sarea Nigari), este folosită ca şi coagulant pentru proteina din lapte şi se foloseşte pentru prepararea brânzei tofu.

Clorura de magneziu se dizolvă uşor în apă iar în câteva minute are loc coagularea brânzei tofu. Clorura de magneziu este folosită ca şi coagulant al brânzei tofu în Japonia, în timp ce în China se foloseste mai mult sulfatul de calciu (gipsul).

 

Uleiul de magneziu se obtine prin dizolvarea unei măsuri de Clorură de Magneziu într-o masură de apă.

Se amestecă până ce cristalele de sare se dizolvă complet în apă. Soluţia obţinută se păstrează la temperature camerei într-un flacon şi poate fi folosită astfel:

1. aplicată direct pe piele: Această metodă este foarte eficientă şi economică cu o absorţie ridicată a magneziului în piele.

2. adaugată în cada de baie: Adaugarea uleiului de magneziu în cada de baie asigură o baie reconfortantă împreună cu toate beneficiile pe care le aduce magneziul în organismal nostru. Pentru o cadă cu apă se adaugă 100-200 ml ulei de magneziu.

De reţinut:

- Clorura de Magneziu este diferită de Sulfatul de Magneziu, cunoscut ca şi sarea Epsom.

- Daca apar senzaţii uşoare de iritare pe o piele sensibilă se poate ajusta proporţia, adaugând mai multa apă, obţinând astfel un amestec mai diluat, care este tolerat mai uşor de piele.

- Evitaţi contactul cu ochii sau cu zonele proaspat rase, pentru a evita senzaţii de usturime care pot să apară.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Mouseover Zoom loading...

Niciun produs

Se determina Transport
0 Lei Taxe
0 Lei Total

Prices are tax included

Finalizeaza comanda