Alte produse  Conține 5 produse.

Clorura de Magneziu cunoscută şi sub numele de sare Nigari, are proprietatea de a coagula proteina din laptele de soia, formând astfel brânza tofu. Este nevoie de o linguriţă de nigari pentru a coagula 1-1.5 Litri de lapte de soia pentru a obţine brânza tofu. Clorura de magneziu este de puritate alimentară şi este disponibilă în pungi de 475 grame.
15 Lei
In stoc
Conţine un mix de culturi de bacterii şi fibre pentru prepararea iaurtului prebiotic şi probiotic şi ajută la întărirea sistemului digestiv şi a celui imunitar.
8 Lei
In stoc
Presa pentru branza tofu, este oferita cadou la achiziţionarea unui aparat de făcut lapte de soia. Ea poate fi achizitionată şi separat. Presa tofu se foloseşte la prepararea brânzei tofu din lapte vegetal. Presa include şi de un ghid pentru prepararea brânzei tofu.
25 Lei
In stoc
Conţine un mix de culturi de lactobacili şi culturi probiotice pentru începerea procesului de fermentare al chefirului şi ajută la întărirea sistemului digestiv şi a celui imunitar.
5 Lei
In stoc
Presa pentru branza tofu, este oferita cadou la achiziţionarea unui aparat de făcut lapte de soia. Ea poate fi achizitionată şi separat adâugând în coş acest produs.
25 Lei
In stoc
Arată 1 - 5 din 5 produse