Ferment pentru chefir - 5gr

Conţine un mix de culturi de lactobacili şi culturi probiotice pentru începerea procesului de fermentare al chefirului şi ajută la întărirea sistemului digestiv şi a celui imunitar.

5 Lei

Ingrediente: maltodextrină organică, tulpini de Kluyveromyces marxianus subsp. Marxianus, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. Lactis / lactis biovar diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides subsp. Cremoris şi culturi probiotice Lactobacillus acido­philus La-5.

Utilizare: 1plic (3 grame) pentru 1 litru de lapte. Din chefirul obţinut se pot păstra 4 linguri de chefir (până la 3 zile) pentru a însămânţa laptele la următoarea preparare. Acest proces poate fi repetat de până la 10 ori după care este nevoie de un nou plic de fermenţi.

Ţara de origine: Germania

 

Produse Similare