Aparat pentru lapte vegetal BIOVITA-VEGAMILK

Aparatul poate prepara lapte vegetal din diverse seminte: migdale, nuci, orz, ovaz si altele.

Aparatul de facut lapte din soia prepara 1-1.2 Litri de lapte vegetal în 25-30 de minute.

Aparatul dispune de un program pentru lapte vegetal raw pentru anumite seminte, fără încălzirea acestuia.

Aparatul dispune de asemenea de un program pentru prepararea supelor creme.

Mai multe detalii

Produs nou

370 Lei

- +

 
Descriere

Model: BIOVITA VEGAMILK

Putere: motor 200W, rezistență de încălzire 850W

Capacitate: 1 - 1.2 Litri

Garantie premium: 2 ani

BONUSURI

- Colecție cu rețete pentru lapte vegetal și supe creme.

- 1 kg soia nemodificată genetic pentru prepararea laptelui de soia.

PREPARAREA LAPTELUI DE SOIA

Vom descrie procesul de preparare a laptelui de soia, acesta fiind identic şi pentru celelalte tipuri de seminţe. Aparatul dispune de un program prin care macină şi fierbe conţinutul vasului. Totul este controlat de un microprocesor intern şi senzori de temperatură şi spumă, pentru a preveni arderea şi curgerea acestuia din vas. Prin urmare aparatul este foarte uşor de folosit. Trebuie doar să puneţi boabele de soia în vasul aparatului, să umpleti vasul cu apă conform indicatorilor de nivel, să cuplaţi cablul de alimentare şi să selectaţi programul dorit. În 25 de minute vă veţi bucura de cel mai proaspăt şi delicios lapte vegetal.

Este posibil să se utilizeze atât boabe de soia uscate, cât şi boabe de soia înmuiate. Dupa 6-8 ore de înmuiere boabele îşi dublează volumul.

Gustul laptelui de soia diferă uşor, atunci când este preparat din boabe de soia uscate faţă de laptele preparat din boabe de soia înmuiate. Vă recomandăm să încercaţi ambele variante, pentru a identifica aroma care vă place.

Dacă aţi încercat vreodată să preparaţi manual laptele de soia, ştiti probabil cât de mult timp este nevoie ca sa-l fierbeti si sa-l filtrati. Trebuie avut grija la intensitatea flacarii, deoarece o flacara prea intensa poate arde laptele de soia. De asemenea trebuie sa urmariti ca spuma laptelui sa nu curga peste marginea vasului.

Cu ajutorul acestui aparat, totul e facut automat! Dupa pornirea aparatului, acesta va fierbe apa din vas. Apoi blenderul intern va măcina boabele de soia. Dupa măcinarea boabelor, aparatul va continua să fiarbă laptele pentru a asigura tratarea termică a acestuia.

Pe saitul nostru găsiți mereu soia nemodificată genetic de calitate exceptională din România, pentru a va prepara lapte de soia de cea mai bună calitate.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Niciun produs

Se determina Transport
0 Lei Taxe
0 Lei Total

Prices are tax included

Finalizeaza comanda