Cum alegi cel mai bun mixer cu bol?

Cum alegi cel mai bun mixer cu bol?

Care este cel mai bun mixer cu bol? Ce caracteristici ar trebui să se regăsească în specificațiile unui mixer cu bol pe care te pregătești să îl cumperi? Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra un mixer cu bol? Probabil acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care cauți un răspuns înainte de a comanda un mixer cu bol, la care noi îți vom răspunde cu plăcere în cele ce urmează.

Înainte de a-ți oferi aceste informații de care ai nevoie pentru a investi în acest tip de aparat electrocasnic, e bine să știi că un mixer cu bol poate fi un ajutor indispensabil în orice bucătărie. Și asta mai ales dacă iubești să pregătești prăjituri, plăcinte, pizza, creme, pâine de casă ori alte preparate sănătoase cu care vrei să îți surprinzi oaspeții la masă. Vei câștiga timp și energie, pe care le poți investi în alte activități pe care le-ai programat, pentru că mixerul cu bol va face toată treaba pentru tine. În timpul în care aparatul va malaxa ingredientele alese, te poți relaxa sau poți continua programul zilnic.

În funcție de viteza variabilă

Dacă gătitul este una dintre pasiunile tale, cu siguranță nu te limitezi la a pregăti doar câteva feluri de mâncare. Pentru a ști sigur că mixerul cu bol te va ajuta la orice rețetă te-ai putea gândi, e necesar să achiziționezi un model care îți permite alagerea mai multor trepte de viteză. Dacă pentru pregătirea unui aluat, de exemplu, ai nevoie de o viteză mai mică, pentru prepararea unei creme e necesar să utilizezi o viteză mai mare ale mixerului. De aceea, îți recomandăm să optezi pentru un mixer cu bol cu cel puțin 5 viteze.

În funcție de putere

Un mixer cu bol va amesteca ingredientele alese de tine indiferent de consistența acestora fără prea mult zgomot și fără să se supraîncălzească. La fel de important pentru tine este și omogenizarea completă a materiei prime în bolul mixerului, pentru că nimănui nu îi plac cocoloașele de făină sau albușurile de ou care nu sunt bătute cum trebuie, nu-i așa? Pentru a evita aceste situații, îți recomandăm să cumperi un mixer care are o putere mai mare de 1000 W, pentru a face față la toate sarcinile.

În funcție de mărimea bolului

Versatilitatea în bucătărie este foarte importantă, mai ales atunci când vorbim despre aparatura electrocasnică. Un mixer cu bol încăpător îți va permite să pui în practică atât rețete cu o cantitate mai mică de ingrediente, cât și altele mai generoase, pentru mesele la care se anunță mai mulți invitați. Un mixer cu capacitatea bolului de minim 5 litri este suficient pentru a mulțumi și cei mai înfometați oaspeți.

În funcție de mărimea totală a mixerului

Deși cu toții visăm să avem bucătării spațioase, eventual cu un banc de gătit în mijlocul încăperii, puțini sunt cei care se pot bucura de generozitatea spațiului într-o bucătărie, mai ales dacă vorbim despre un apartament. Acesta este și motivul pentru care mărimea unui mixer cu bol trebuie este importantă.

În funcție de materiale și accesorii

Nu în ultimul rând, materialele din care a fost confecționat mixerul cu bol sunt foarte importante pentru a-i asigura o durabilitate mare. Bolul mixerului trebuie să fie rezistent și ușor de curățat. Inoxul este o alegere ideală. Accesoriile cu care aparatul se recomandă să fie din inox sau acoperite în teflon pentru a avea certitudinea siguranței materialelor utilizate.

Biovita a creat pentru tine un mixer cu bol, de calitate foarte bună care întrunește toate condițiile menționate mai sus. Cu o putere de 1300 W, mișcare eliptică, un bol din inox de 5.5 litri și o culoare care se asortează în orice casă, mixerul se va integra perfect în bucătăria ta și te va ajuta să pregătești rapid preparate sănătoase și pline de savoare. Comandă-l acum și bucură-te de un ajutor de nădejde atunci când gătești pentru familia ta!

Consimțământ pentru cookie-uri