Fierbătoare electrice 

Fierbătoarele de apă sunt foarte eficiente pentru fierberea apei într-un timp scurt. Acestea sunt utile pentru a încălzi rapid apa pentru ceai, cafea sau ciocolată caldă, acasă sau la birou. Datorită ritmului mai intens al vieții, avem nevoie de electrocasnice care sa ne facă viața mai ușoară. Nu mai e nevoie să pornești aragazul pentru un ibric de apă. Fierbătorul electric este o alegere mai practică și mai bună. Fierbătoarele electrice sunt folosite cu succes în multe situații, fiind eficiente, economice, ușor de amplasat și utilizat.

Pentru că siguranța ta este importantă, una dintre funcțiile fierbătoarelor Biovita, care îți vor face viața mai sigură și mai ușoară este Deconectarea Automata. Cu ajutorul acestei funcții, aparatul se va opri automat daca apa a atins deja punctul de fierbere si daca in recipientul fierbătorului e gol. Astfel aparatul va fi mai durabil. În plus, nu vei fierbe prea mult apa ci aparatul va decupla la temperatura aleasă.

Unele modele de fierbătoare electrice din oferta noastră dispun de o funcție de alegere a temperaturii. Poți seta electronic temperatura dorita la 40°C, 60°C, 80°C si 100°C. Aceasta funcție este prevăzută si cu un indicator luminos care indică faptul că temperatura dorită a fost atinsă. Funcția Keep Warm este ideală atunci când mai amâni momentul de servire a ceaiului sau al ciocolatei calde. Prin apăsarea unui buton vei menține apa calda până la momentul potrivit.

Fierbătoarele de apa sunt cele mai apreciate de iubitorii de ceai și cafea, dar și de mămicile care au nevoie de apă caldă pentru mâncarea celor mici.

Niciun produs

Se determina Transport
0 Lei Taxe
0 Lei Total

Prices are tax included

Finalizeaza comanda