Filtre active

Moara de cereale

moară de cereale

Beneficiile utilizării unei mori de cereale Biovita

Gustul deplin al pâinii sau cozonacilor de casă depinde de făina folosită în prepararea aluatului. Făina integrală este plină de vitamine și nutrienți, fiind importantă pentru o sănătate de fier. Din păcate, făina albă din comerț nu mai conține o bună parte din acești nutrienți, fiind eliminați prin germeni și tărâțe, în procesul de măcinare clasic.

Biovita îți pune la dispoziție o moară de cereale electrică cu care se poate obține 7-8 kg de făină pe oră, dar și o moară de cereale manuală cu care se poate obține 1.5 kg de făină pe oră. Din această categorie de produse mai poți comanda și o presă de fulgi musli, care îți va asigura fulgi de cereale proaspeți și plini de nutrienți la micul dejun.

Moară de cereale pentru bucătărie

O moară de cereale electrică este pentru mulți un mare ajutor în bucătărie. Moara permite reglarea granulației pe care dorești să o obții, de la foarte fin până la grunjos. Astfel, moara de cereale poate măcina făină foarte fină dar și păsat. Se pot măcina boabe de grâu, porumb, orz, ovăz, secară, mei sau orez.

Componentele principale ale unei mori de cereale sunt reprezentate de pietrele de măcinat, foarte dure. La moara electrică aceste pietre au o durată de viață de peste 25 de ani. Este simplu să o folosești:

Moară de cereale electrică

Moara de cereale manuală este mai degrabă recomandată celor cu ceva mai multă energie pe care o vor investi în acest tip de activitate.

Carcasa din lemn de tei face din moara de cereale electrică un dispozitiv elegant, plăcut și ușor de integrat în orice bucătărie.

Moara de cereale electrică beneficiază de o garanție de 10 ani! După achiziționarea acesteia, rețetele tale vor avea un gust aparte, autentic, pentru o perioadă îndelungată de timp.

Redescoperă gustul preparatelor tradiționale gătite odinioară de bunici, folosind o moară de cereale de cea mai bună calitate, care să-ți macine făină proaspătă, numai bună de folosit în rețete delicioase cu care îți încânți familia și oaspeții.

Consimțământ pentru cookie-uri