Livrare şi plată

Comenzile mai mari de 250 Lei beneficiază de transport gratuit în România prin GLS Curier.

Comenzile mai mici de 250 Lei vor avea costurile de transport calculate şi afişate în momentul plasării comenzii.

Livrările se fac de Luni până Vineri între orele 8 şi 17, prin metoda de transport aleasă de dvs.

Pentru coletele cu plata ramburs sau online cu cardul, livrarea se va face în 1-2 zile lucrătoare.

Pentru coletele cu plata prin transfer bancar, livrarea se va face după confirmarea plăţii.

Livrăm şi în ţările U.E.. Costurile de transport vor fi suportate de către client.

Vă rugăm să ne contactaţi telefonic pentru a discuta detaliile livrărilor în străinătate.

Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Dacă aţi ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăţi.

 • Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizaţiile care asigură tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
 • "3-D Secure" asigură în primul rând ca nici o informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard.

Plata în 3 rate fără dobândă

Acum ai posibilitatea să plăteşti online în rate egale fără dobândă prin card de cumparaturi. Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul www.biovita.ro si beneficiezi de:

 • pana la 3 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate
 • 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala
 • perioada de gratie de pana la 56 de zile
 • valabila pentru toate tranzactiile ( plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc )
bt.png

Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Nu ai inca Star Card?

Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

 • In orice unitate Banca Transilvania
 • Online pe www.starbt.ro
 • Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337
 • pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273)
 • din reteaua Romtelecom

Prin card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT) Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

alpha.png

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis;

Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.

Prin card de credit emis de First Bank

Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de First Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

 •  Visa Franklin
 •  Visa Exclusive Gold
 •  Visa Business Standard
 •  Visa Business Gold

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:

 •  Alegi optiunea de plata "Online prin card bancar”
 •  Introduci datele cardului
 •  Specifici numarul de rate dorit.

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de  Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplica acum pentru un card de cumparaturi First Bank pe https://www.firstbank.ro/ sau contacteaza-ne la 021 303 69 69!

firstbank.png

firstbank.png

Prin credit card emis de Garanti BBVA

Cu cât vei utiliza mai mult Bonus Card pentru plățile tale, cu atât vei acumula mai mult bonus. Fiecare punct de bonus valorează 1 RON si poate fi utilizat la tranzactiile viitoare.

Cu Bonus Card, poţi face cumpărături online extra-sigure, având la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îţi permite să confirmi toate plăţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău. Pentru orice tranzacție online primești notificare SMS. Astfel, știi mereu ce sume se tranzacționează cu cardul tău.

Nu ai încă Bonus Card? Aplică direct online pe bonuscard.ro sau sună la Serviciul de Relaţii Clienți la numerele de telefon: 0800 80 1234 si (+40 21) 200 9494 (număr cu tarif normal, apelabil din orice reţea de telefonie).

garantibank.png

Plata în rate cu tbi bank

Pentru cumpărături de până in 1.000 lei, iți oferim posibilitatea de a le achita în 4 rate fixe, cu următoarele beneficii:

 •  0% dobândă
 •  4 rate egale
 •  fără emitere card

Pentru cumpărături mai mari de 1.000 lei, poți alege să rambursezi ratele lunare cu următoarele beneficii:

 •  valoarea ratei lunare ramane fixă pe toată perioada contractuală
 •  tu alegi numarul de rate: intre 6 si 60 luni
 •  fară drumuri la bancă

Ce ai de făcut? Doar cațiva pași simpli, 100% online:

 1. Iți alegi produsele dorite și le adaugi în coșul de cumpărături

 2. La metoda de plată, alegi tbi bank

 3. Odata redirecționat în platforma noastră, completezi datele, te identifici cu CI și semnezi electronic documentația de credit

 4. Vei primi răspunsul în câteva minute, iar magazinul va fi inștiintat că poate livra produsele

tbi bank

Plata online cu cardul prin Netopia

Oferim opțiunea de plată online prin Netopia, un procesator de plăți sigur și eficient. Cu acest sistem, puteți efectua plăți în următoarele moduri:

 1.  Plată integrală cu orice card bancar.
 2.  Plată de la 1 la 3 rate, disponibilă pentru cardurile emise de următoarele bănci:

 •  CreditEurope Bank
 •  Banca Transilvania
 •  Garanti Bank
 •  Alpha Bank

Procesul de plată este simplu și sigur. Alegeți opțiunea de plată prin Netopia la finalizarea comenzii, iar apoi introduceți datele cardului în cadrul paginii securizate. Pentru plata în rate, veți putea selecta între 1 și 3 rate.

Această metodă de plată vă oferă flexibilitate și siguranță, permițându-vă să alegeți opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră financiare.

netopia-logo.png
Consimțământ pentru cookie-uri