Filtre active

Umidificatoare

Importanța unui umidificator pentru sănătate

Un umidificator are rolul principal de a crește nivelul de umiditate din încăpere. În plus, umidificatorul poate parfuma aerul din casă prin aroma uleiurilor esențiale pe care le puteți adăuga în el. Aerul uscat cauzează multe afecțiuni ale căilor respiratorii atât la copii, cât și la adulți. Menținerea umidității aerului în zilele toride de vară, dar și în perioadele reci când e pornită încălzirea casei, este foarte importantă pentru sănătatea căilor respiratorii. Umidificatorul ajută la întărirea sistemului imunitar, prevenind apariția răcelilor și protejând tractul respirator.

Printre alte avantaje ale utilizării unui umidificator de aer împreună cu uleiuri esențiale, se mai numără și reducerea nivelului de stres. Arome vă vor induce imediat o stare de relaxare. Totodată, umidificatorul este foarte silențios și poate fi folosit și în dormitor pentru îmbunătățirea calității somnului.

Cum funcționează un umidificator de cameră?

Alimentat de la o priză cu 220V, umidificatorul va avea o capacitate de difuzie de până la 350 ml/oră. Capacitatea rezervorului este de doi litri, care poate asigura o autonomie de până la 13 ore. Astfel, vă puteți bucura mai mult timp de o umiditate optimă și de aroma plăcută a uleurilor esențiale. Fiind dotat cu o tehnologie ultrasonică, umidificatorul nu prezintă risc de accidente pentru copii, specific umidificatoarelor cu aburi fierbinți.

Veți avea posibilitatea de a regla intensitatea jetului de aburi reci, fără a vă face griji în privința zgomotului produs de acest aparat, care este extrem de silențios, deci poate fi folosit fără probleme și pe timpul nopții. Puteți opta pentru utilizarea umidificatorului ca atare sau împreună cu câteva picături de ulei esențial în aromele preferate.

Umidificatorul Rainbow de la Biovita dispune și de iluminare prin LED în 7 nuanțe, pentru un efect de relaxare și decorare a casei dumneavoastră.

Umidificator - păreri

Cei care folosesc cel mai bun umidificator de la Biovita spun că acesta le-a îmbunătățit cu mult starea de sănătate. Aparatul este ideal pentru a reduce semnificativ tusea seacă sau senzația de nas ori gât uscat, mai ales în timpul somnului. Efectul său imediat este de hidratare a pielii și a căilor respiratorii, ajutând chiar la diminuarea intensității sforăitului. Medicii pediatri susțin utilizarea unui umidificator mai ales pentru eliminarea congestiilor nazale la copii și bebeluși. Aerul cald eliminat sub formă de aburi calzi sau reci va ajuta la atingerea unui confort termic ideal atât vara, cât și iarna.

Consimțământ pentru cookie-uri