Filtre active

Storcătoare de fructe cu melc

Sunteți adepții unui stil de viață sănătos? Sunteți pregătiți să faceți pașii necesari pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții? În această categorie, veți identifica cel mai bun storcător de fructe pentru nevoile și preferințele voastre. Vă punem la dispoziție cele mai bune produse pentru ca să aveți posibilitatea de a face o investiție bună prin achiziționarea celui mai bun storcător de fructe prin presare la rece. Un stil de viață sănătos începe cu o alimentație echilibrată, având la bază cereale dar și multe fructe și legume, care să vă asigure nutrienții și vitaminele necesare. Un storcător de fructe și legume vă ajută să preparați sucuri 100% naturale, sănătoase și gustoase. Veți găsi aici storcătoare cu melc cu care veți obține sucuri mai puțin oxidate decât cele obținute cu storcătoarele centrifugale, aducând astfel un plus sănătății voastre.

Dorești să ai unui stil de viață sănătos? Ești pregătit să faci pașii necesari pentru a îmbunătăți calitatea vieții? Biovita îți pune la dispoziție aparate electrocasnice pentru asta. Te vom ajuta să alegi cel mai bun storcător de fructe pentru nevoile tale. Vei face astfel o investiție bună prin achiziționarea celui mai bun storcător de fructe prin presare la rece.

Cum alegeți cel mai bun storcător de fructe?

Pentru a alege cea mai bună variantă de storcător de fructe, va trebui să știți:

  • 001-checked.svgPentru câte persoane îl veți folosi? - dacă veți stoarce fructelor și legume pentru 1-2 persoane, și un model mai mic (Nutrimax) poate fi suficient. Dacă, însă, vreți să folosiți storcătorul mai intens, pentru a stoarce sucuri pentru mai multe persoane, vă recomandăm un model de storcător de fructe cu melc mai mare (SJ5000) care este ideal pentru utilizare mai intensă, chiar și la sucuri din rădăcinoase.
  • 001-checked.svgCât de ușor este de curățat? - Curățarea storcătorului se poate face foarte ușor după fiecare utilizare. Componentele se clătesc cu apă caldă, iar sita se curăță cu ajutorul periuței de curățare. Componentele nu se pot spăla în mașina de spălat vase.
  • 001-checked.svgCât de silențios este? - zgomotul produs de aparatele electrocasnice poate fi o sursă de stres pe care o puteți elimina, dacă veți achiziționa unul dintre modelele de storcătoare de fructe Biovita din această pagină de produse, care își fac treaba rapid și silențios.

De ce storcătorul de fructe cu melc este cel mai bun?

Avantajul storcătoarelor de fructe și legume cu melc este acela că poate stoarce mai eficient ingredientele, reducând oxidarea sucului în comparație cu storcătoarele centrifugale. Datorită tehnologiei de presare la rece cu melc, cantitatea de suc natural rezultată în urma stoarcerii va fi mai mare, sucul păstrându-și nutrienții și vitaminele intacte.

Un stil de viață sănătos începe cu o alimentație echilibrată, având la bază cereale, legume și fructe care să vă asigure nutrienții și vitaminele necesare. Un storcător de fructe și legume vă ajută să preparați sucuri 100% naturale, sănătoase și gustoase. Veți găsi în această categorie storcătoare cu melc pentru sucuri mai proaspete și sănătoase decât cele obținute cu storcătoarele centrifugale, contribuind la sănătatea ta și a familiei tale.