Filtre active

Mixere cu bol

mixer cu bol

Cum te ajută un mixer cu bol?

În comparație cu un mixer de mână, mixerul cu bol are avantajul de a oferi o versatilitate sporită. Aluatul, cremele sau sosurile pot fi pregătite în bolul încăpător fără a-ți ține una sau ambele mâini ocupate. Odată pus în funcțiune, mixerul cu bol nu va avea nevoie de supraveghere constantă. Paleta va amesteca continuu compoziția aleasă de tine, iar cârligul de frământat va frământa perfect aluatul pentru cozonaci sau pâine. Având o construcție robustă, mixerul cu bol va rămâne fixat pe masă în locul în care l-ai așezat și va îndeplini sarcinile. În acest timp, te poți ocupa de următorii pași necesari pentru prepararea rețetei.

Mixer puternic

Biovita îți pune la îndemână câteva modele de mixere cu bol, de 1400W sau 1500W. Avem mixer cu bol de inox de 5.5 litri, 6 litri și 10 litri. Atunci când vrei să amesteci ingrediente mai vâscoase, cum ar fi aluatul pentru cozonac, pâine, prăjituri sau tort, puterea motorului este suficient de mare pentru a permite înglobarea perfectă a compoziției. Mișcarea eliptică a paletei mixerului va permite acesteia să ajungă în toate zonele bolului din inox, prevenind formarea cocoloașelor.

Mixer cu 6 viteze

Un mixer pe care să te poți baza în prepararea cremelor, a maionezei, baterea spumelor și frământarea aluatului trebuie să aibă mai multe trepte de viteză, fiecare fiind utilă pentru un tip de preparat. Toate mixerele de la Biovita, inclusiv acest mixer cu bol Biovita 1500W, dispun de șase trepte de viteză. Vitezele mai mici sunt ideale pentru frământat sau amestecat alimente cu o consistență mai groasă. Vitezele mai mari sunt optime pentru obținerea spumelor din albușul de ou. Omogenizarea va fi realizată simplu și rapid, iar motorul va fi în permanență protejat, asigurând o durată de viață crescută a aparatului electrocasnic.

Mixer cu accesorii utile

Sănătatea familiei trebuie să fie pe primul loc. Am ales să îți punem la dispoziție doar aparatură și accesorii în care poți avea încredere. Mixerele Biovita sunt fabricate din materiale sigure, având accesorii 100% din inox sau teflonate, astfel încât alimentele nu vor intra în contact cu vreo componentă de aluminiu.

Mixerele Biovita dispun de sisteme de siguranță care permit funcționarea mixerului doar atunci când componentele sale sunt montate în mod corect, fiind exclusă posibilitatea unei accidentări în timpul utilizării. De asemenea, mixerele Biovita sunt dotate cu un sistem anti-alunecare ce le stabilizează pe masa de lucru chiar și atunci când acestea funcționează la capacitate maximă.

Mixerele cu bol din inox de la Biovita includ patru accesorii teflonate: un cârlig pentru frământare, un tel din inox, o paletă simplă și o paletă cu lamele din silicon. Acest aparat este util într-o gamă largă de rețete.

Dacă ai nevoie de un asistent în bucătărie pentru a te ajuta în prepararea celor mai delicioase rețete, vei găsi aici un mixer puternic de la Biovita. Cei dragi te vor felicita pentru mâncărurile delicioase pe care le-ai pregătit pentru ei!

Aici puteți vedea cum funcționează mixerul cu bol: