Filtre active

Blendere

Care este cel mai bun blender?

Din dorința de a ne păstra sănătatea intactă pentru cât mai mult timp, în ultima vreme am devenit din ce în ce mai conștienți de importanța unei alimentații echilibrate, care ne-ar aduce mai aproape de idealul unui organism care funcționează perfect.

Fructele și legumele reprezintă alimente situate la baza piramidei alimentare. Includerea lor în meniul nostru zilnic este esențială. Ele ne asigură necesarul de vitamine, minerale, calciu și magneziu. O putem face în multe rețete delicioase de supe creme, sucuri sau smoothies. Un ajutor important în prepararea acestora îl poate oferi un blender profesional, care ar asigura mixarea perfectă a ingredientelor alese.

img-left.png

Ce poți face cu un blender?

Funcția principală a unui blender este aceea de a măcina și omogeniza ingredientele.
Câteva exemple:

  • 001-checked.svgMărunțirea legumelor, fructelor sau a cărnii fierte
  • 001-checked.svgPrepararea smoothie-urilor din fructe și legume
  • 001-checked.svgPrepararea supelor creme
  • 001-checked.svgMăcinarea cuburilor de gheață

Și asta în doar câteva secunde, pentru că acest aparat electrocasnic are o putere mare și mai multe programe, adaptate după nevoile tale. În oferta Biovita vei găsi cele mai bune blendere de pe piață, pentru ca preparatele tale să fie un real succes. Tot de aici vei putea comanda un blender cu încălzire, ideal pentru supe creme absolut delicioase sau lapte vegetal pregătit acasă.

În această categorie mai poți opta și pentru blendere cu utilizare intensivă, care să-ți fie de mare ajutor în fiecare zi în bucătărie.

Cum alegi cel mai bun blender?

Atunci când ai o afacere ce implică prepararea alimentelor sau a băuturilor de tipul supelor creme, shake-urilor sau smoothie-urilor, e important să ai un blender fiabil cu o capacitate mai mare. Modelul Biovita Star-1500, cu o capacitate de 2 litri, este perfect pentru astfel de nevoi.

Design-ul acestor modele de blendere este optimizat pentru o utilizare intensă.

Blenderele acestea au 25.000 de rotații pe minut pentru a măcina perfect orice compoziție. Astfel, pot fi folosite atât pentru măcinarea ingredientelor uscate, așa cum este cazul plantelor medicinale, legumelor deshidratate sau nucilor, cât și pentru smoothies sau shake-uri.

Iată cât de ușor îl poți folosi:

Blender puternic

La fel de importantă este și puterea unui blender atunci când vine vorba de sarcini mai dificile, cum ar fi tocarea cărnii sau a rădăcinoaselor, care sunt foarte dure. Cele șase cuțite ale blenderelor Biovita vor mărunți perfect ingredientele pe care le folosești la prepararea mâncărurilor. Mai mult decât atât, poți pune fructele sau legumele întregi în vasul blenderului, fără să îți faci griji că acestea nu se vor amesteca perfect.

Blenderele cu puteri de peste 800W sunt suficient de puternice pentru a pulveriza și omogeniza perfect orice preparate. Vasul portabil, cu capacitate utilă de 500-600 ml, este ideal chiar și pentru familii cu două sau trei persoane.

Blender personal

Cu puteri între 500-1200W, aceste blendere au vase portabile, fiind ideale pentru a prepara smoothies sau milkshake. Vasul portabil îl face ușor de dus la birou sau la sala de sport.

Blender cu încălzire

Acest model cu putere de 1500W are toate funcțiile unui blender clasic, fiind util pentru smoothies, milkshake-uri sau alte băuturi. În plus, datorită elementului de încălzire din baza vasului, poate fierbe ingredientele, preparând astfel lapte vegetal și supe creme. Îl găsești tot aici.

Blender cu mai multe funcții

Cel mai probabil, vei vrea să folosești un blender nu doar la pregătirea supelor creme, ci și în situații mai solicitante. Zdrobirea gheții pentru cocktail-uri aromate sau măcinarea cerealelor pentru un mic dejun încărcat de fibre vor fi pentru blender activități ușor de realizat, la fel cum se va dovedi și mărunțirea fructelor sau legumelor congelate pe care nu mai ai răbdare să le lași la dezghețat.

Piciorușele din silicon vor asigura o stabilitate a blenderului Biovita, indiferent de modelul ales, astfel încât fixarea perfectă pe blatul pe care alegi să îl folosești să nu permită deplasarea aparatului în timpul funcționării sale.