Filtre active

Aparate pentru lapte vegetal

Cum te poate ajuta un aparat de lapte vegetal?

Foarte simplu de folosit și de curățat, un aparat de lapte vegetal este soluția ideală pentru a reduce consumul de produse de origine animală din considerente medicale sau pentru că vrei să adopți un stil de viață bazat pe produse vegetale. Utilizarea aparatului e simplă: se pun ingredientele și apa necesară fiecărei rețete în parte în vas și să alegi programul dorit. De aici încolo, aparatul va face toată treaba, cât timp tu te relaxezi sau pregătești masa pentru cei dragi. Aparatul de lapte vegetal va măcina va fierbe și va controla automat tot procesul.

Vestea bună este că un astfel de aparat pe lângă prepararea laptelui vegetal, poate să prepare și supe creme delicioase, pline de nutrienți. În ofertă avem și un blender special cu funcție de încălzire și vas din sticlă. Acest blender face tot ce face un blender normal și în plus are programe dedicate pentru lapte vegetal și supe creme. Găsești aici toate detaliile despre blenderul cu încălzire Biovita Termoblend Pro.

Cum alegi cel mai bun aparat de lapte vegetal?

Găsiți mai jos o descriere pe scurt a aparatelor din oferta noastră:

  • Aparatul pentru lapte vegetal și supe creme Biovita-19 cu o capacitate de 1.3 Litri fiind modelul economic din oferta noastră.
  • Aparatul pentru lapte vegetal și supe creme Biovita Vegastar care are o capacitate de 1.6 Litri, fiind un model foarte fiabil și potrivit pentru o familie de 2-5 persoane.
  • Aparatul pentru lapte vegetal și supe creme Biovita Vegamax cu vas de 2 Litri, fiind un model cu capacitate mai mare. Acest model are un design elegant.
  • Aparatul pentru lapte vegetal și supe creme Biovita Vegalux, cu vas de 1.4 Litri, este un model mai nou și are partea interioară acoperită integral cu inox.
  • Modelul de aparat de lapte vegetal Biovita M8 îți va permite să pregătești cantități mai mari de lapte vegetal, de până la 8 Litri. Aceste modele sunt recomandate familiilor numeroase sau la mănăstiri, restaurante sau activități de catering.

Aparat de lapte vegetal din materiale de calitate

Toate aparatele de lapte vegetal pe care le poți comanda de la Biovita au vasul din inox. La Modelele Vegalux, toate componentele care intră în contact cu laptele sunt realizate din inox. Blenderul cu încălzire Termoblend Pro are vasul din sticlă și baza vasului și cuțitele de măcinare din inox. Modelele Biovita-19 și Vegastar, au capul aparatului din polipropilenă, un material sigur, care nu conține BPA.

Diminețile tale vor fi mai gustoase și mai sănătoase dacă vei echilibra dieta consumând mai multe produse de origine vegetală. Biovita te ajută cu aparatura necesară care să-ți facă tranziția mai ușoară la un stil de viață mai sănătos. Cei care au încercat vreodată să prepare lapte de soia manual, vor știi cât timp și câtă energie necesită fierberea și filtrarea acestuia. Aparatele pentru lapte vegetal de la Biovita te vor scuti de acest efort și te vor ajuta să te bucuri de gustul proaspăt și delicios al laptelui vegetal. Broșura cu rețete oferită cadou împreună cu fiecare aparat, îți va fi un ajutor esențial de la bun început.

Consimțământ pentru cookie-uri