Ce beneficii au sucurile naturale?

Ce beneficii au sucurile naturale?

Fructele și legumele sunt esențiale într-o dietă echilibrată, însă nu întotdeauna avem dispoziția de a le consuma așa cum sunt. Stoarcerea lor este o metodă prin care îți poți asigura necesarul de vitamine și minerale. Poți savura un pahar de suc proaspăt și natural, obținut în cel mai rapid mod, cu ajutorul unui storcător de fructe. Foarte simplu de folosit și extrem de util într-o bucătărie, acest aparat va extrage întreaga pulpă a fructelor și legumelor, păstrându-le calitățile naturale aproape intacte. Mulțumită tehnologiei care stă în spatele creării storcătoarelor, sucurile își vor păstra culorile vii și gustul intens, fără să permită separarea straturilor, ci păstrând densitatea lichidului chiar și după ce acesta va fi depozitat într-un recipient la frigider.

Dar hai mai bine să aflăm care e lista completă a beneficiilor sucurilor naturale!

Ajută la hidratare

Este deja binecunoscut faptul că ar trebui să bem zilnic doi litri de lichide. Nevoia de hidratare depinde în mod direct de stilul de viață pe care îl adoptăm, de alimentația noastră și de nivelul de efort fizic pe care îl depunem zilnic. O persoană energică, cu agenda plină de activități fizice, va avea nevoie chiar de mult mai multe lichide pentru a se putea hidrata corespunzător decât una care lucrează într-un birou.

Sucurile naturale au un conținut ridicat de apă în compoziție, așa că includerea loc în dietă este benefică pentru atingerea nivelului optim de hidratare. Consumând sucuri proaspete din frute sau legume, pielea își va recăpăta elasticitatea, mușchii vor deveni mai puternici, iar creierul va funcționa perfect.

Stimulează digestia

Alături de alte substanțe nutritive, sucurile din fructe și legume conțin și fibre, extrem de importante pentru asigurarea unui tranzit sănătos. Mai mult decât atât, fibrele sunt responsabile pentru asimilarea corectă a substanțelor provenite din hrană, așa că se bucură de un loc binemeritat în fruntea clasamentului cu cele mai importante elemente pe care ar trebui să le includem în alimentația noastră zilnică.

Ajută sistemul imunitar

Stresul și un program solicitant ne pot afecta serios sistemul imunitar. Dacă în ultima perioadă ai răcit mai des decât o făceai înainte, cu siguranță ai nevoie de o evaluare a stilului tău de viață și de o suplimentare a cantității de vitamine, minerale și antioxidanți pe care o consumi zilnic. Fructele și legumele conțin toți acești nutrienți, iar o cantitate moderată de suc natural, obținut prin stoarcere, băută zilnic îți va echilibra metabolismul și te va ajuta să îți întărești sistemul imunitar.

Sucurile naturale îngrașă?

Răspunsul poate fi unul pozitiv doar în cazul în care alegi să bei în exces sucuri naturale. O dietă echilibrată nu exclude consumul regulat de apă plată, în vreme ce un pahar de suc natural va suplimenta cantitatea de lichide pe care o consumi într-o zi. Îți recomandăm să savurezi sucurile naturale până în ora prânzului, pentru că efectul imediat al acestora va fi resimțit de corpul tău. Te vei simți plin de energie și chef de viață, senzații pe care ar fi bine să nu le experimentezi înainte de ora somnului. Totodată, e bine să ții cont de faptul că fructele și legumele conțin fructoză, care nu este altceva decât zahărul natural, așa că bucură-te de gustul acestor alimente în prima parte a zilei, pentru ca organismul să aibă răgaz să le digere și să le transforme în energie, în loc să le depoziteze în corp.  

Primul pas către o dietă echilibrată, plină de vitamine, minerale și antioxidanți este achiziționarea unui storcător de fructe și legume. Îți recomandăm să alegi modelul potrivit ție și familiei tale și să faci una dintre cele mai bune investiții în aparatura electrocasnică de bucătărie.

Storcătorul melcat Biovita Nutrimax este ideal atât pentru stoarcerea fructelor, legumelor și chiar a ierburilor. Are un design atractiv, iar sucurile pe care le vei putea obține cu ajutorul lui vor fi neoxidate, în comparație cu rezultatele oferite de alte storcătoare tradiționale centrifugale. În ofertă sunt incluse și două vase a câte un litru fiecare, unul pentru colectarea sucului, iar celălalt pentru colectarea resturilor rezultate din stoarcerea fructelor, dar și o periuță pentru curățarea sitei. Toate componentele detașabile ale acestui storcător de fructe pot fi puse în mașina de spălat vase.

Bucură-te de porția de sănătate zilnică cu sucuri proaspete obținute cu storcătoarele Biovita!

Consimțământ pentru cookie-uri