Blender cu încălzire Biovita TermoBlend Pro este un blender foarte util la prepararea alimentelor care necesită fierbere și măcinare. Acest model de blender este unic în România.

Funcțiile blenderului: 

Lapte vegetal: Blenderul poate prepara o varietate de tipuri de băuturi vegetale din soia, migdale, nuci, nuci caju, orez, alune, ovăz precum și combinațiii ale acestora. Programul pentru lapte vegetal durează 24 de minute și asigură fierberea laptelui rezultat.

Supe creme: cu acest program puteți prepara o varietate de supe creme: broccoli, ciuperci, roșii, morcovi și altele.  În doar 24 de minute supa este gata și vă puteți bucura de cea mai proaspătă supă cremă. Se poate obține până la 1.4 litri de supă, echivalentul a 4 porții.

Smoothies: În doar două minute, blenderul prepară cele mai delicioase smoothies din fructe sau legume și gheață după gust.

Milkshake: În doar un minut, blenderul prepară cel mai fin milkshake cu banane, căpșuni, mango sau alte ingrediente după gust.

Încălzire: Programul încălzește la 60 de grade supa sau alte lichide din vas.

Manual: Puteți selecta direct durata și viteza de măcinare. Programul vă oferă flexibilitate maximă pentru prepararea altor băuturi decât cele din programele standard.

Pulse: Programul permite măcinarea rapidă la turație maximă a ingredientelor din vas.

Curățare: Programul Pulse poate fi folosit si pentru curățarea vasului blenderului. Adăugați 1.4 litri de apă în vas și 3-4 picuri de detergent de vase. Selectați funcția pulse pentru 10-15 secunde Vasul blenderului se va curăța destul de bine, fiind apoi ușor de clătit cu apă și un burete de vase.

Împreună cu blenderul veți primi gratuit o carte cu 22 de rețete de smoothies, supe creme, lapte vegetal și milkshake-uri pe care le puteți prepara cu acest blender.

Caracteristici tehnice:

Capacitate: 1.7 Litri la rece / 1.4 Litri la cald

Compoziţie: vas din sticlă termorezistentă, 6 cuţite din inox. Toate componentele sunt fără BPA.

Putere: 1500W

Rotaţii: 26.000 RPM

Mărime: 50 cm înălţime, 24 cm lungime, 19 cm lăţime

Protecţie termică: Da

Greutate: 6 kg

Garanţie: 2 ani

GARANŢIE PREMIUM: În perioada de garanţie de 2 ani, în cazul unui defect de fabricaţie asigurăm transportul tur-retur prin curier pentru efectuarea service-ului în 48 de ore.

 

Descrierea produsului:

Vasul blenderului este din sticlă termorezistentă. În acest vas se pot fierbe supe creme și lapte vegetal și se pot măcina inclusiv cuburi de gheaţă.

Cuplajul între vasul blenderului şi motor este din metal, fiind foarte durabil în timp.

Numărul de rotaţii este variabil în funcție de programul selectat (până la 26000 rotaţii/minut).

Blenderul asigură un măciniș foarte fin din orice ingrediente.

Picioruşele din silicon îi asigură o fixare bună pe masa de lucru, împiedicând alunecarea acestuia.

Tija de amestecare vă poate ajuta la nevoie să puneți în mișcare anumite ingrediente din vas.

 

Avantaje:

Cu acest blender puteți prepara și cantități mai mici de lapte vegetal și supe creme (de la 0.3 Litri până la 1.4 Litri).

Vasul din sticlă este foarte sigur în contact cu ingredientele fierbinți.

Supa cremă obținută cu acest blender este foarte fină.

Laptele vegetal obținut cu acest blender este foarte fin.

Comentarii

Consimțământ pentru cookie-uri