Aparat de facut lapte vegetal BIOVITA-19

Aparatul de facut lapte vegetal prepară 1.1-1.3 litri de lapte vegetal în 25-30 minute.

Pentru aceasta e nevoie de aproximativ 80 de grame de semințe iar restul apă.

Aparatul poate prepara lapte vegetal din soia, migdale, nuci, orez, ovăz si altele.

Aparatul dispune de asemenea de un program pentru lapte vegetal raw, fără tratare termică.

Mai multe detalii

Produs nou

270 Lei

 
Descriere

Model: BIOVITA-19

Capacitate: 1.1-1.3 Litri

Garantie: 2 ani

BONUSURI

- Broșură cu rețete pentru lapte vegetal și supe creme.

- 1 kg soia nemodificată genetic pentru prepararea laptelui de soia.

Prepararea laptelui de soia

Procesul de preparare a laptelui de soia este realizat de catre aparat prin macinare, fierbere, si filtrare, sub controlul unui microprocesor intern. Prin urmare aparatul pentru preparat lapte de soia este foarte usor de folosit. Pe scurt, ceea ce aveti de facut este sa puneti boabele de soia in vasul aparatului, sa umpleti vasul cu apa conform indicatorilor de nivel, sa cuplati cablul de alimentare si sa selectati programul dorit.

Este posibil sa se utilizeze atat boabe de soia uscate, cat si boabe de soia inmuiate. Dupa 6-8 ore de inmuiere boabele isi dubleaza volumul.

Gustul laptelui de soia difera usor, atunci cand este preparat din boabe de soia uscate fata de boabe de soia inmuiate. Va recomandam sa incercati ambele variante, pentru a identifica aroma care va place.

Daca ati incercat vreodata sa va preparati lapte de soia manual, stiti probabil cat de mult timp este nevoie ca sa-l fierbeti si sa-l filtrati. Trebuie avut grija la intensitatea flacarii, deoarece o flacara prea intensa poate arde laptele de soia. De asemenea trebuie sa urmariti ca spuma laptelui sa nu curga peste marginea vasului. Filtrarea laptelui prin tifon cere de asemenea timp si efort suplimentar.

Cu ajutorul acestui aparat, nu mai trebuie sa aveti nici o grija. Totul e facut automat!

Boabele de soia din cuva aparatului sunt macinate in timpul procesului de preparare a laptelui. Întregul proces este controlat de doi senzori si de microprocesorul aparatului, asigurand astfel un proces automatizat.

Dupa pornirea aparatului, acesta va fierbe apa din vas. Apoi blenderul intern va fi pornit de cateva ori pentru a macina boabele de soia. Dupa macinarea boabelor, aparatul va continua sa fiarbă laptele pentru a asigura tratarea termica a acestuia.

De asemenea va oferim soia nemodificata genetic de calitate exceptionala pentru a va prepara lapte de soia de cea mai buna calitate.

string(67) "/aparat-lapte-de-soia/aparat-de-facut-lapte-de-soia-biovita-19.html"

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Niciun produs

Se determina Transport
0 Lei Taxe
0 Lei Total

Prices are tax included

Finalizeaza comanda