Model: BIOVITA-M8

Capacitate: 6-8 Litri
Putere: 800W motorul / 2500W rezistenta de incalzire
Garanţie: 2 ani

 

GARANŢIE PREMIUM: În perioada de garanţie, în cazul unui defect de fabricaţie asigurăm noi transportul prin curier tur-retur pentru service!

Aparatul profesional pentru preparat lapte vegetal, este un produs exceptional atat prin performanţe cât şi prin design.
Cu ajutorul acestui aparat puteti prepara 6-8 Litri (cu modelul Biovita-M8) sau 10-12 litri (cu modelul Biovita-M12) de lapte vegetal, în aproximativ 40 de minute.


Cu ajutorul aparatului puteti prepara: lapte de soia, lapte de migdale, lapte de orez, lapte de orz, lapte de ovaz, lapte de nuci clasice sau nuca caju, lapte de alune şi altele.


Aparatul este construit integral din inox superior. Toate partile aparatului care intra în contact cu laptele sunt din inox, asigurând astfel un lapte de cea mai bună calitate.

Aparatul dispune de un program pentru prepararea supelor creme. Este suficient să adaugaţi apă şi ingredientele dorite, dupa care aparatul va prepara automat o supa crema delicioasă.

Aparatul dispune de un program pentru prepararea sucurilor de fructe sau legume. Este suficient sa adaugati apa şi cubulete de fructe sau legume, iar aparatul va prepara automat un nectar de fructe sau legume.

Acest program se poate folosi şi pentru prepararea laptelui vegetal fără încalzirea acestuia. În felul acesta poate fi folosit şi pentru bucatariile raw vegan.

Comentarii