Blender personal Biovita Legend-800

Blenderul Biovita Legend-800® este un blender elegant, ce vă ajută să preparaţi smoothies din fructe pentru micul dejun, birou sau antrenamente. Dispune de două vase de 600 ml cu care puteți să vă bucurați de smoothies proaspăt și plin de vitamine în mașină, la sală sau la birou.

Mai multe detalii

Produs nou

180 Lei

- +

Accesorii

 
Descriere

Blenderul Biovita Legend-800® vă ajută să preparaţi smoothies de fructe, sucuri cu gheaţă, băuturi pentru micul dejun sau pentru antrenamente. Utilizarea acestuia este foarte simplă, având un buton pentru măcinarea alimentelor mai delicate cât și unul pentru măcinarea ingredientelor mai dure. Adaugați ingredientele preferate în vasul blenderului, ataşaţi capacul cu lame şi aşezaţi-l în blender. La final, se desface elementul cu lame și se înlocuiește cu capacul pentru băut.

Vasul din Tritan®

Recipientele de 600 ml este din Tritan® Copolyester, sunt foarte rezistente, nu conțin BPA și nu țin gusturile și mirosurile preparatelor. Vasele poate fi curaţate manual sau în maşina de spălat vase.

 

Lame de inox pentru gheaţă

Lamele sunt realizate din inox şi pot măcina şi ingrediente tari precum gheața. Recomandăm adăugarea unor lichide (apă, sucuri) în vas atunci când se macină gheața sau alte iingrediente.

Putere: 800 W

Capacitate: 2 x 600 ml, vase fără BPA (incluse)

Mărime: 12 x 12 x 36 cm (l x L x H)

Garanţie: 2 ani

string(50) "/blendere/blender-personal-biovita-legend-800.html"

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Niciun produs

Se determina Transport
0 Lei Taxe
0 Lei Total

Prices are tax included

Finalizeaza comanda