Blender Biovita PowerBlend-1000 putere 1000W

Cauți un Nutribullet? Blenderul Biovita-PowerBlend1000 are un motor puternic de 1000W și poate să macine orice alimente inclusiv cuburi de gheaţă. Vasul acestui blender poate fi transportat ușor la birou sau la sala de sport asigurându-vă vitaminele și mineralele din smoothie proaspăt.

Mai multe detalii

Pret Redus1
Produs nou
Oferta speciala limitata

230 Lei

320 Lei

-90 Lei

  • 8 August 2019 - 230 Lei

- +

Accesorii

 
Descriere

DISPONIBIL PE STOC DIN 8 AUGUST 2019

Informaţii tehnice:

Model: Blender Biovita PowerBlend 1000

Capacitate: 0.6 litri + 0.35 litri

Compoziţie: vas din PC fără BPA, cuţite din inox

Putere: 1000W

Rotaţii: 20.000 RPM

Mărime: 35 cm înălţime, 14 cm diametru

Greutate: 1.6 kg baza / 0.2 kg recipientul mare

Garanţie: 2 ani

GARANŢIE PREMIUM: În perioada de garanţie, în cazul unui defect de fabricaţie asigurăm noi transportul tur-retur prin curier pentru efectuarea service-ului!

Macină, amestecă, prepară piuree de fructe sau legume, macină gheața sau fructe înghețate, macină carne sau alte ingrediente.

Poate fi folosit pentru a obține prafuri din ingrediente uscate, și de asemenea smoothies din lichide, fructe sau legume.

Cu ajutorul blenderului PowerBlend 1000 veți pregăti băuturi delicioase din fructe sau legume, fără arome artificiale și alți aditivi. Acum tu alegi conținutul și consistența băuturii pregătite. Motorul de 1000W este foarte puternic.

Blenderul dispune de două elemente de măcinare cu 6 lame și respectiv cu 2 lame. Cu ajutorul unui buton porniți sau opriți procesul de măcinare.

Băuturile smoothie sunt sănătoase și delicioase. Băuturile Smoothie sunt cele mai indicate pentru alimentarea rapidă cu energie.

Blenderul este de asemenea echipat cu multe accesorii: unul pahar mare și un pahar mic pentru amestecare. După pregătirea băuturii puteți utiliza capacul inclus și îl puteți lua cu voi la locul de muncă sau la sala de sport.

Curățarea aparatului se face rapid și ușor: lamele sunt ușor de spălat, în timp ce recipientele și celelalte accesorii pot fi spălate manual sau în mașina de spălat vase.

Accesorii incluse:

  • extensie cu 6 lame din inox
  • extensie cu 2 lame din inox
  • pahar mare de 600 ml utili
  • pahar mic de 350 ml utili
  • un mâner pentru pahar
  • un capac de închidere ermetic
  • un capac cu deschidere pentru băut

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Niciun produs

Se determina Transport
0 Lei Taxe
0 Lei Total

Prices are tax included

Finalizeaza comanda