Accesorii

Model: Blender Biovita PowerBlend 1000

Capacitate: 1L vasul mare / 0.6L vasul mic

Compoziţie: vas din PC fără BPA, cuţite din inox

Putere: 1000W

Rotaţii: 22.000 RPM

Mărime: 35 cm înălţime, 14 cm diametru

Greutate: 1.6 kg

Garanţie: 2 ani

GARANŢIE PREMIUM: În perioada de garanţie, asigurăm noi transportul tur-retur prin curier pentru efectuarea service-ului.

 

Blenderul macină, amestecă, prepară smoothies, milkshake, piure de fructe sau legume, macină gheața sau fructe înghețate, carne sau alte ingrediente.

Poate fi folosit atât pentru ingrediente uscate din care obținem prafuri, cât și pentru compoziții lichide precum smoothies, milkshake sau alte băuturi.

Cu ajutorul blenderului PowerBlend 1000 veți pregăti băuturi delicioase din fructe sau legume, fără arome artificiale și alți aditivi. Acum poți alege conținutul și consistența băuturii pregătite. Motorul de 1000W este suficient de puternic pentru orice preparat.

Blenderul dispune de două elemente de măcinare cu 6 lame și respectiv cu 2 lame. Acestea dispun de rulmenți din inox, foarte fiabili și rezistenți în timp.

Smoothies sunt bputuri sănătoase și delicioase, indicate pentru alimentarea rapidă cu energie.

Blenderul include un pahar mare de 1L și un pahar mic de 0.6 Litri, care le puteți lua cu voi la locul de muncă sau la sala de sport.

Curățarea blenderului se face foarte ușor: lamele sunt ușor de spălat, în timp ce recipientele pot fi spălate manual sau în mașina de spălat vase.

 

Accesorii incluse:

  • extensie cu 6 lame din inox
  • extensie cu 2 lame din inox
  • pahar mare de 600 ml utili
  • pahar mic de 350 ml utili
  • un mâner pentru pahar
  • un capac de închidere ermetic
  • un capac cu deschidere pentru băut

Comentarii

Consimțământ pentru cookie-uri