9 moduri creative pentru utilizarea mixerului cu bol Biovita

9 moduri creative pentru utilizarea mixerului cu bol Biovita

În acest articol vă vom prezenta 10 variante de a folosi mixerul cu bol Biovita. Acest aparat este indispensabil în bucătărie și este cel mai bun ajutor atunci când vine vorba de pregătirea bunătăților în lipsa timpului. Mixerul Biovita funcționează ca o pereche de mâini pricepute care nu obosesc niciodată și, totodată, scurtează considerabil timpul de gătire. Mai mult, după utilizare accesoriile pot fi spălate, în mașina de spălat vase pentru a reduce timpul de curățare. 

Iată ideile pe care vi punem la dispoziție pentru a ne asigura că vă bucurați pe deplin de un mixer cu bol. 



  1. Carne de pui tocată. Nu mai este nevoie de folosirea metodelor tradiționale pentru a mărunți carnea de pui, deoarece puteți face asta cu ajutorul cârligului pentru frământat atașabil. 

Sfat: Vă recomandăm utilizarea aparatului în reprize de funcționare a câte 20 de secunde fiecare. Astfel, carnea va fi tocată, dar nu se va transforma în pastă. Un mod potrivit pentru a găti acest tip de carne este prăjirea sau gătirea lentă la cuptor. 



33-image2.png




  1. Crearea amestecului pentru chiftele.  Aceasta este una dintre cele mai simple și mai apreciate idei, deoarece amestecul este gata în doar 5 minute, cu ajutorul paletei de amestecare teflonate.

Sfat: Vă recomandăm adăugarea tuturor ingredientelor încă de la început, pentru a economisi cât mai mult timp.

33-image8.png



  1. Cartofi piure (albi sau dulci) Arta piureului de cartofi nu mai este un secret. Există, însă, un singur detaliu care nu trebuie omis:amestecarea cu ajutorul telului se realizează doar atunci când cartofii sunt fierbinți.

Sfat: Vă recomandăm supravegherea mixerului și oprirea la timp a procesării pentru a evita aspectul gumos al piureului.

33-image3.jpg




  1. Guacamole. Mixerul poate procesa atât o cantitate redusă, dar și un volum mare de guacamole. Acest preparat gustos și bogat în proteine poate însoți o gamă largă de preparate principale.

Sfat: Vă recomandăm mixarea unei cantități mai mari de guacamole și congelarea acesteia pentru a economisi timp. 

33-image5.jpg

  1. Sosuri și umpluturi. Aceste preparate sunt perfecte pentru personalizarea oricărui fel principal. Scopul mixerului este de a oferi un aspect fin și delicat, atât sosurilor, cât și umpluturilor și de a evita murdăria produsă în timpul unei pregătiri manuale.

Sfat: Vă recomandăm amestecarea cu ajutorul telului, după ce ingredientele au fost bine mărunțite în prealabil.

  1. Aluat de pâine sau pizza. Efortul frământării îndelungate și obositoare este acum înlocuit de puterea mixerului și a cârligului pentru frământat. Fie că este aluat de pâine sau aluat de pizza, acesta va avea întotdeauna textura omogenă dorită într-un timp mult mai scurt decât frământatul manual.

Sfat: Vă recomandăm începerea frământării cu viteza 1, iar apoi creșterea la viteza 2.

33-image4.jpg



  1. Biscuiți. Prepararea biscuiților reprezintă ocazia perfectă pentru experimentarea combinării unor ingredientelor cât mai variate. Procesarea și omogenizarea greoaie a untului este preluată de mixer, oferind suficient timp pentru combinarea și testarea noilor gusturi înainte de a fi adăugate. 

Sfat: Vă recomandăm folosirea paletei, în loc de cârligul pentru frâmântat, pentru a facilita omogenizarea ingredientelor și a untului.



33-image6.png

  1. Blat clasic pentru tort. Blatul de bază, esențial pentru orice tip de tort, are acum o textură mult mai pufoasă datorită puterii mixerului și a calității spumei de albușuri obținută cu ajutorul telului din inox. Așadar, cea mai importantă regulă în prepararea compoziției pentru blat este deja respectată cu acuratețe.

Sfat: Vă recomandăm prepararea compoziției fără a folosi praf de copt, întrucât blatul va crește exclusiv datorită spumei dense de albușuri.

  1. Brownie sau negresă americană. Acest tip de desert este perfect pentru iubitorii de ciocolată, întrucât acestea combină gustul fin al ciocolatei cu textura pufoasă a unui tort. Făcută în casă, această prăjitură poate fi scutită de numeroase ingrediente nocive, cum ar fi uleiurile hidrogenate. Cu ajutorul paletei de amestecare, blatul pentru brownie poate fi preparat în casă ușor și rapid din ingrediente 100% naturale.

Sfat: Vă recomandăm folosirea ciocolatei cu o concentrație de cacao de minim 70%. 

33-image1.jpg



Consimțământ pentru cookie-uri