Accesorii

Mixer cu bol Biovita MB-1800-LUX, 1800W, Mișcare eliptică, Bol 6L din Inox, Carcasă din Aluminiu

Caracteristici
- Miscare eliptică
- Putere: 1800W
- Capacitatea bolului din inox: 6 Litri
- Greutate: 6.75 kg
- Mărime: 37 x 21 x 34 cm (L x l x H)

- 6 viteze + Puls
- Sistem de siguranță
- 3 accesorii teflonate: tel, cârlig pentru frământare, paletă de amestec
- Buton iluminat cu led în timpul utilizării- Carcasa de aluminiu

Garanție premium 24 luni. În cazul unei defecțiuni asigurăm gratuit transportul tur-retur prin curier și remedierea problemei în 48 de ore.

Accesorii incluse:

  1. Tel din inox

  2. Cârlig pentru frământare

  3. Paletă teflonată

Ingredientele sunt bătute, amestecate și frământate perfect cu ajutorul setului de accesorii. Preparatele preferate sunt gata în câteva secunde, scurtând considerabil timpul alocat gătitului.

Mixer puternic

Un mixer cu putere de 1800W ideal pentru orice bucătărie. Mixerul Biovita MB-1800-LUX are un motor puternic, ideal pentru amestecuri fine și cremoase in doar câteva secunde.

Mișcare eliptică
Mișcarea eliptică permit mixerului să atingă toate unghiurile bolului pentru o omogenizare perfectă.

6 viteze
Mixerul are 6 trepte de viteză, fiind de folos în special atunci când ai de amestecat alimente cu o consistență mai groasă. Astfel, acestea vor fi omogenizate mai ușor și mai rapid, iar motorul va fi protejat, prelungind durata de viață a aparatului.

Bol din inox 6L
Bolul din inox este rezistent și potrivit pentru orice amestec, de la mixarea ouălor, la frământarea aluatului pentru pâine sau prăjituri, ușurând mult munca în bucătărie.

Materiale sigure

Toate materialele care intră în contact cu alimentele sunt fie din inox, fie teflonate.
Nici o componentă din aluminiu nu intră în contact cu alimentele. Carcasa din aluminiu îi face să fie robust și elegant.

Sistem de siguranță

Aparatul dispune de un sistem de siguranță care permite funcționarea acestuia doar când toate elementele sunt montate corect.

Sistem anti-alunecare
Mixerul este dotat cu sistem anti alunecare, pentru o stabilitate foarte bună, indiferent de consistența ingredientelor sau viteza selectată.

Mixerul Biovita MB-1800-LUX este gândit pentru a îndeplini cele mai exigente cerințe ale unui chef, fiind asistentul lui ideal.

Comentarii