Accesorii

Folosind tehnologia de evaporare cu ultrasunete, amestecul de apa si ulei esențial este vaporizat in aer sub forma de vapori reci. Astfel se conservă proprietățile uleiurilor esențiale. Vaporii încărcați cu particulele de ulei essential sunt benefice pentru respirație și întregul organism.

 

Iată câteva din beneficiile utilizării unui difuzor de arome:

  • Purifica si împrospătează aerul ajutând sa treci mai ușor peste zilele fierbinți de vară.
  • Umidifică aerul ajutând la menținerea si înfrumusețarea pielii, prevenind astfel apariția ridurilor și îmbătrânirea tenului;
  • Este ideal pentru familiile cu copii, produsul fiind 100% sigur (fără BPA).
  • Întarește im0unitatea prevenind răcelile și îmbunătățind respirația
  • Ajută la reducerea nivelul de stres și te vei simți mai relaxat si având o stare de spirit mai bună. In același timp vei simți o îmbunătățire semnificativa a somnului tău.
  • Perfect pentru meditare și relaxare.
  • Alungă insectele și aduce un miros plăcut, parfumat și natural.

 

DESIGN: Culoarea neagră îl face potrivit în foarte multe locuri. Cu designul compact si portabil, capacul este ușor de îndepărtat. Se adaugă apa si picăturile de ulei esențial, după care vă puteți bucura de relaxare profundă.

 

SUPER SILENȚIOS: Rezervorul are o capacitate de 100 ml si este foarte silențios, potrivit chiar și în dormitor.

 

LUMINILE LED: Puteți alege din 7 culori: culoare fixă sau schimbătoare. Lumina aleasă creează o atmosfera magică în casa ta.

 

TEMPORIZATOR: Aparatul poate fi programat sa funcționeze fie în mod continuu timp de 3 ore fie în mod intermitent timp de 6 ore. Când rămâne fără apă difuzorul se va opri automat.

 

Specificații tehnice:

Înălțime: 15 cm

Diametrul: 9 cm

Capacitate: 100 ml

Comentarii