Funcțiile blenderului: 

Lapte vegetal: Blenderul poate prepara o varietate de tipuri de lapte vegetal la rece din migdale, nuci, nuci caju, alune precum și combinațiii ale acestora.

Supe creme: cu acest program puteți prepara o varietate de supe creme la rece din: broccoli, ciuperci, roșii, morcovi și altele.

Smoothies: În doar două minute, blenderul prepară cele mai delicioase smoothies din fructe sau legume și gheață după gust.

Milkshake: În doar un minut, blenderul prepară cel mai fin milkshake cu banane, căpșuni, mango sau alte ingrediente după gust.

Manual: Puteți selecta direct durata și viteza de măcinare. Programul vă oferă flexibilitate maximă pentru prepararea altor băuturi decât cele din programele standard.

Pulse: Programul permite măcinarea rapidă la turație maximă a ingredientelor din vas.

Curățare: Programul Pulse poate fi folosit si pentru curățarea vasului blenderului. Adăugați 1.4 litri de apă în vas și 3-4 picuri de detergent de vase. Selectați funcția pulse pentru 10-15 secunde Vasul blenderului se va curăța destul de bine, fiind apoi ușor de clătit cu apă și un burete de vase.

 

Caracteristici tehnice:

Capacitate: 2 Litri la rece

Compoziţie: vas din Tritan

Putere: 1800W

Rotaţii: 26.000 RPM

Mărime: 50 cm înălţime, 24 cm lungime, 19 cm lăţime

Protecţie termică: Da

Greutate: 6 kg

Garanţie: 2 ani

GARANŢIE PREMIUM: În perioada de garanţie de 2 ani, în cazul unui defect de fabricaţie asigurăm transportul tur-retur prin curier pentru efectuarea service-ului în 48 de ore.

 

Descrierea produsului:

Vasul blenderului este din Tritan. Cuplajul între vasul blenderului şi motor este din metal, fiind foarte durabil în timp.

Numărul de rotaţii este variabil în funcție de programul selectat (până la 26000 rotaţii/minut).

Blenderul asigură un măciniș foarte fin din orice ingrediente.

Picioruşele din silicon îi asigură o fixare bună pe masa de lucru, împiedicând alunecarea acestuia.

Tija de amestecare vă poate ajuta la nevoie să puneți în mișcare anumite ingrediente din vas.

Comentarii