Cum să alegi cel mai bun blender?

Cum să alegi cel mai bun blender?

Indispensabil în orice bucătărie, cele mai bune blendere din gama Biovita vă ajută să scăpați de sarcinile obositoare și să vă bucurați mai repede de plăcerea gustului unei băuturi proaspete. Un blender ales corect reprezintă un aliat de nădejde pentru cei care vor să adopte un stil de viață sănătos. Astăzi vă vom ajuta să identificați cel mai bun blender pentru nevoile și preferințele voastre.

Criterii de selecție pentru cel mai bun blender

Pentru o alegere bună este foarte important să țineți cont de cele mai importante criterii de selecție.

1. Tipul blenderelor

Printre cele mai poopulare funcții ale unui blender:

  • Să prepare smoothies
  • Să macine gheață
  • Să macine ingrediente uscate
  • Să aibă funcție pentru fierbere

2.  Capacitatea și puterea blenderului

Este important de știut pentru câte persoane se va prepara de regulă alimente cu el? Există blendere de cu recipient mai mic (300ml) care se pretează bine pentru o persoană. Vasul este portabil și poate fi transportat ușor la birou sau la sala de sport. Apoi există blendere putin mai mari, cu vas de 600 ml care sunt potrivite pentru o familie de 2-3 persoane.

3.  Puterea motorului

Puterea motorului este de regulă proporțională cu capacitatea vasului.

Există multe blendere la care puterea motorului este insuficientă, iar utilizarea acestor blendere este frustrantă deoarece nu macină prea bine.

Blenderele Biovita au de regulă o putere mai mare a motorului ceea ce le permite să macine bine ingredientele folosite.

4.  Recenziile clienților

Este foarte important să știi ce parere au clienții despre un anumit blender.

Recenziile sunt utile în luarea unei decizii. Achiziția celui mai bun blender este o investiție importantă, și merită să aruncăm o privire la părerile altora.

Magazinele online oferă o alternativă rapidă și ușoară de efectuare a cumpărăturilor necesare, inclusiv a aparatelor electrocasnice de care aveți nevoie. Un beneficiu constă în posibilitatea de a studia recenziile clienților care au achiziționat deja acel produs.  Aveți astfel posibilitatea de vă informa bine pe baza experienței celorlalți și apoi a face o alegere corectă.

Aceste au fost câteva criterii importante pentru a alegerea cel mai bun blender. Optați pentru produse de calitate, rezistente, ușor de întreținut și care să vă ofere întreaga gamă de funcții de care aveți nevoie.

5. Fiabilitatea mixerului

Un blender fiabil este proiectat si construit să poată fi folosit o perioadă lungă de timp. Materialul folosit în construcția vasului este importantă. Vasul de Tritan este mai rezistent decât un vas de plastic. In vasul de Tritan se poate măcina și gheață.

De asemenea rulmentii folositi la lamele blenderului se recomandă a fi etansati cu ulei sau să fie rulmenți din inox.

Acest tip de rulmenti au o durabilitate sporită în timp.

Bk-5aNCfAcduq61TK07-4wUJH5qrZ6R7umpcycFSKiSDlNYsB-Shx6t0YDQXq7ncsQqxEivMzTOI4BhnP1ywY0zFq421nj6bITFozI2nZwcxdKABSitlc4M7ANKyimSkbQulxLis

Consimțământ pentru cookie-uri