Model: BIOVITA DELUXE-10

Capacitate: 10 tăvi cu grilaj (38×38 cm) + 10 tăvi cu grilaj mărunt + 1 tavă pentru rulouri

Material: carcasa și tăvile din inox
Dimensiuni: 43 x 54 x 42 cm (l x L x H)

Greutate: 22 kg
Putere: 1000 W
Temperatură reglabilă: 35-70℃
Timer: 1 - 48 ore
Garanţie: 2 ani

GARANŢIE PREMIUM: În perioada de garanţie, în cazul unui defect de fabricaţie suportăm noi costurile de transport tur-retur prin curier pentru service.

CUM MĂ POATE AJUTA?

Aparatul poate fi folosit pentru deshidratarea fructelor, legumelor, verdeţurilor sau a plantelor.

Puteţi de asemenea să deshidrataţi mai repede diverse plante medicinale precum: muşeţel, mentă, busuioc, mărar, cimbru, pătrunjel, coriandru, etc.

Folosindu-vă creativitatea puteţi să preparaţi Vegeta naturală 100% din legume şi verdeţuri atent selecţionate: morcov, ţelină, păstârnac, ardei capia roşu, ardei gras, pătrunjel, dovlecel şi roşii.

Alimentele deshidratate revin la forma, culoarea şi gustul iniţial atunci când sunt adaugate în mâncare, mult mai bine decât alimentele congelate sau conservate în borcan. În felul acesta mâncărurile vor avea o aromă şi o culoare mai plăcută.

De asemenea, cu ajutorul deshidratorului se pot prepara deserturi delicioase pentru întrega familie: clătite din fructe sau legume, pâine din seminţe sau biscuiţi.

Folosind acest deshidrator, puteţi avea certitudinea calităţii produselor deshidratate, evitând consumul conservanţilor, aditivilor şi a sării care se adaugă în procesarea industrială.

 

Cum funcţionează?

Deshidratorul generează un flux de aer cald antrenat de ventilatorul din partea din spate a aparatului. Deshidratorul dispune de un termostat de ajustare a temperaturii în intervalul 35-70℃. Cu ajutorul lui puteţi controla exact temperatura la care sunt deshidratate alimentele.

Câteva exemple cu duratele de deshidratare:
Mere: 5-6 ore
Banane: 8-38 ore
Nectarine: 8-26 ore
Căpşuni: 8-26 ore
Ardei iute: 8-14 ore

Manualul de utilizare al aparatului conţine un ghid cu durata de uscare pentru o gamă variată de produse.

Comentarii