Mixerul pentru frământat Biovita MIX-800 este ideal pentru a frământa ușor și rapid aluatul în bucătărie! Acest mixer puternic este perfect pentru frământarea aluatului și amestecul cremelor.

Cu un motor puternic de 800W, acest mixer poate frământa până la 1.5 kg de făină. Cele 5 trepte de viteză îi permit un controlul precis al frământării. Bolul din inox cu o capacitate de 5L este suficient pentru majoritate preparatelor.

Mixerului asigură frământarea uniformă a aluatului în doar câteva minute. Designul mixerului face ușoară adăugarea de ingrediente și îndepărtarea bolului de amestecare pentru curățare.

Mixerul este silențios și ușor de folosit.

Proiectat cu stil și durabilitate în minte, Biovita MIX-800 are un design modern, elegant care va arăta minunat în orice bucătărie. Datorită construcției robuste și materialelor de înaltă calitate, mixerul va fi un ajutor pe termen lung în bucătăria ta.

Fie că ești un bucătar pasionat sau doar vrei să gătești acasă pâine și cozonaci proaspeți, acest mixer este instrumentul perfect pentru tine. Încearcă-l și experimentează diferența.

 

Comentarii

Consimțământ pentru cookie-uri