Cum să alegi un blender bun de la Biovita?

Cum să alegi un blender bun de la Biovita?

Știm că îți place să gătești și că experimentezi rețete noi ori de câte ori ai poftă de o masă bogată în vitamine și minerale. Cu blenderul Biovita-PowerBlend 1000 poți economisi timp și energie pentru prepararea băuturilor, a sosurilor sau a supelor tale preferate. Blenderul Powerblend de la Biovita macină, amestecă, prepară piure de fructe sau legume, macină gheața sau fructe înghețate, macină carne sau alte ingrediente în câteva momente. Poate fi folosit chiar și pentru rețetele care conțin prafuri sau ingrediente uscate și este ideal pentru obținerea smoothie-urilor din fructe și legume.

De ce să alegi acest produs, când pe piață există atâtea variante?

Este foarte puternic

Blenderul Biovita PowerBlend-1000 are un motor puternic de 1000 W. Cu ajutorul acestuia, poți pulveriza cu ușurință orice tip de aliment, inclusiv gheața pentru cocktail-uri sau granita cu care îți place să te răcorești în timpul verii. Powerblend-ul de la Biovita are peste 20.000 de rotații pe minut, ceea ce îl face mai eficient decât multe alte modele de pe piață. Cuțitele din interiorul aparatului sunt foarte bine ascuțite, fabricate din inox și rezistente chiar și la alimente dure. De asemenea rulmenții elementului de măcinare sunt din inox, fiind foarte rezistenți la umiditate și foarte durabili în timp. Nu trebuie să îți mai faci griji că băuturile smoothies pe care îl pregătești poate conține bucăți din fructele sau legumele nemăcinate. Blenderul Powerblend de la Biovita va omogeniza perfect piureurile obținute din alimentele tale preferate, pentru ca tu să te poți bucura de un gust bogat oricând ți se face poftă de o băutură proaspătă și vitaminizantă.

Este un înlocuitor excelent al unui blender portabil

Având dimensiuni reduse (35 cm înălţime, 14 cm diametru, 1.6 kg) acest blender este portabil și poate fi ușor transportat. Vasul poate fi luat la sala de fitness, la birou sau oriunde altundeva. Cine a spus că trebuie să te trezești la prima oră în concediu, ca să prinzi micul dejun, când te poți odihni până mai târziu și îți poți prepara prima și cea mai importantă masă a zilei cu ingredientele tale preferate, fără arome artificiale sau aditivi, folosind blenderul Powerblend de la Biovita.

Vine la pachet cu accesorii diverse

Poți folosi Powerblend-ul de la Biovita nu doar pentru a prepara rețete de smoothie sau alte băuturi, ci și sosuri, supe creme sau orice preparat pentru ca mesele tale să fie perfecte. Pachetul va conține un pahar mare și unul mic, pentru amestecare, care poate juca și rol de recipient pe care îl poți lua cu tine oriunde mergi. În plus, vei avea incluse și următoarele accesorii:

  • extensie cu 6 lame din inox

  • extensie cu 2 lame din inox

  • pahar mare de 600 ml utili

  • pahar mic de 350 ml utili

  • un mâner pentru pahar

  • un capac de închidere ermetic

  • un capac cu deschidere pentru băut

Curățarea aparatului, dar și a accesoriilor, se poate face foarte simplu, prin clătire cu apă călduță, imediat după utilizare. Vasele se pot spăla de asemenea în mașina de spălat vase.

Te bucuri de garanție premium

Blenderul Biovita PowerBlend-1000 beneficiază de o garanție premium de 2 ani, timp în care orice posibilă defecțiune din fabricație va fi acoperită și remediată în cel mai scurt timp. Ne vom asigura că transportul tur-retur prin curierat rapid, pentru efectuarea service-ului, va fi efectuat gratuit.

 

Comandă un Powerblend de la Biovita și bucură-te de rezultate excepționale, chiar acum!

Consimțământ pentru cookie-uri